Gerenommeerde piloten aan de start

Zesvoudig wereldkampioen Supermotard Thomas Chareyre (een rijder waar je niet omheen kunt) doet ons nogmaals het plezier present te zijn. De tweevoudig winnaar van de Superbiker (in 2016 en 2017), zal proberen een derde overwinning binnen te rijven. Onder de andere rijders uit de categorie ‘Prestige’ bevinden zich de Duitser Markus Class, de Brit Davey Todd en de Belg Kevin Viellevoye.

De traditionele race voor de ‘Legends’ Bikers wordt dit jaar verreden in twee manches: één op het parkoers van de Superbiker en één op het nieuwe Dirt Track-circuit. In deze categorie, waarin de coureurs elkaar bekampen met gelijke wapens – een TM350 -, vinden we Ruben Xaus, Gilles Savador, Boris Chambon, en ook de Belgen Thierry Godfroid, Eric Delannoy Gérald Delépine, Christophe Bertrand en Fred Fiorentino.

Bestel snel je tickets in voorverkoop

Entry List Prestige:

 • CHAREYRE THOMAS
 • CLASS MARKUS
 • COUSIN NICOLAS
 • GAILLARD JEAN-MARC
 • HODGSON CHRIS
 • KAIVERS ROMAIN
 • KEJMAR kAVEL
 • LONBOIS VINCENT
 • MONTICELLI DIEGO
 • MULLER DANI
 • NARBONNE SHANE
 • SAMMARTIN ELIA
 • SCHMIDT MARC-REINER
 • SITNIANSKY MILAN
 • TODD DAVEY
 • VIELLEVOYE KEVIN
 • VILHELMSEN SIMON


Entry List Legends:

 • BERTRAND CHRISTOPHE
 • CHAMBON BORIS
 • DELANNOY ERIC
 • DELEPINE GERALD
 • FIORENTINO FRED
 • GODFROID THIERRY
 • SALVADOR GILLES
 • SEEL EDDY
 • XAUS RUBEN