Grote première bij de Coyote Superbiker 2019: Live Streaming!

Dit jaar wordt de Coyote Superbiker, die op 11, 12 en 13 oktober voor de 33-ste keer in Mettet doorgaat, voor de allereerste keer rechtstreeks in de hele wereld uitgezonden dankzij Live Streaming.

Met meer dan 400 ingeschreven piloten van 22 verschillende nationaliteiten staat de internationale bekendheid van de Coyote Superbiker buiten kijf. Om zelfs de meest veraf wonende fans van het evenement te laten meegenieten van deze unieke show, zetten de organisatoren in samenwerking met het Belgische Freecaster een Live Streaming op.

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zal Freecaster met acht camera’s alle kwalificaties en wedstrijden filmen. Op die manier hoeven families, vrienden en fans van piloten uit het verre buitenland zich niet te verplaatsen om toch het evenement live mee te beleven. De kijkers kunnen ook de video’s 24 uur na uitzending ‘op aanvraag’ terug zien.

Daarvoor moeten ze zich wel inschrijven op de Videopass, die voor slechts € 12,- voor het hele weekend (zaterdag en zondag) exclusief aangeboden wordt op de internetsite van de Superbiker (https://www.superbiker.com/nl/live-streaming/).