Coyote Superbiker: wat kost het?

Er is goed nieuws : de toegangsprijzen voor de 2018 editie zijn budgetvriendelijker dan in 2017. De vermelde prijzen in alle advertenties zijn prijzen met alle kosten inclusief, wat vorig jaar niet het geval was.

Alle prijzen zijn nu afgerond én er komen geen extra kosten meer bij, of het nu gaat over VIP-tickets, campingtickets of gewone toegangstickets.

Daarnaast willen we herhalen dat er ook een toegangsticket bestaat voor enkel de zondag van het event, beschikbaar aan 45€. Dit ticket, enkel geldig op zondag 21/10/2018, is niet beschikbaar in voorverkoop.

Het toegangsticket voor de drie dagen in voorverkoop (alsook het ticket enkel geldig op zondag en enkel ter plaatse beschikbaar) geeft recht op toegang naast het circuit om de wedstrijden te bekijken én verleent ook toegang tot de paddock. Meer zelfs, u kunt ook alle shows -een heel aantal dit jaar- van dichtbij volgen gedurende heel het event.

De voorverkoop van alle type tickets gebeurt via Ticketmaster