De deelnemerslijst van de Coyote Superbiker is onthuld!

Binnen 10 dagen is het weer tijd voor de 33ste editie van de Coyote Superbiker in Mettet. Dit jaar zijn de Supermoto en Senior categorie weer volledig uitverkocht. Helaas is het dus niet meer mogelijk om u nog in te schrijven voor een van deze twee categorieën. In totaal zijn er maar liefst 400 piloten die aan de start verschijnen. Ontdek hieronder de rijders die betrokken zijn in de categorie Prestige en Legends.

Het podium van de 32ste editie, Thomas Chareyre, Marc-Reiner Schmidt en Markus Class, zijn opnieuw alle drie aanwezig in Mettet en gaan alle drie wederom op zoek naar de overwinning. De categorie “prestige” telt dit jaar onder de deelnemers Kevin Viellevoye, David Checa en zelfs Conor Cummins.

In de Legend categorie mogen we dit jaar maar liefst drie meervoudig motorcross kampioenen verwelkomen die zeer goed gekend zijn bij het grote publiek: Micky Dimond, Jeff Ward en Darryl Atkins. Michel Siméon (vader van) en Gilles Salvador zijn eveneens van de partij.

Zin om het spektakel vanaf de eerste rij mee te maken? Het is nog mogelijk om uw tickets aan voorverkooptarief aan te kopen via www.ticketmaster.be/artist/coyote-superbiker-mettet-billets/973791?language=nl-be

Deelnemerslijst Prestige:

CHAREYRE THOMAS
CUMMINS CONNOR
BOUILLON SEBASTIEN
CHARLIER NICOLAS
SCHMIDT MARC-REINER
CHECA DAVID
VIELLEVOYE KEVIN
BIDART SYLVAIN
TODD DAVEY
KAIVERS ROMAIN
CLASS MARKUS
VILHELMSEN SIMON
DUNCAN JAMIE
DECAIGNY NICOLAS
DERIDDER LIONEL
VINCENOT GERMAIN

Deelnemerslijst Legends:

ATKINS DARRYL
DYMOND MICKY
WARD JEFF
SALVADOR GILLES
WUYTS LOUIS
GLOVER BROC
CUMMINS CONNOR
TODD DAVEY
SIMEON MICHEL