De 2019 Coyote Superbiker beschikbaar op video!

De 2019 Coyote Superbiker beschikbaar op video!

De volgende Coyote Superbiker vindt normaal plaats van 9 tot 11 oktober 2020 op het Circuit Jules Tacheny te Mettet. Noteer dit langverwachte evenement in je agenda, want het belooft een intensere en feestelijkere editie te worden dan ooit!

Ondertussen blijven we ‘in ons kot’ tot minimaal 3 mei en kunnen we jammer genoeg niet genieten van alle motorwedstrijden die in deze periode zouden worden gehouden. Maar bij Mettet denken we aan jou!

De Coyote Superbiker wil zijn fans plezieren en nodigt je uit om de volledige finale van de Coyote Superbiker 2019 opnieuw in beeld te brengen door hierheen te gaan. Toegegeven, de commentaren zijn in het Engels, maar de adrenaline is er!

Je vindt er ook alle races op van zaterdag en zondag, genoeg om jezelf onder te dompelen in de sfeer van een uniek weekend dat naar benzine, de opwinding van het racen en de liefde voor motorfietsen ruikt!

Ter info, dankzij onze partner Freecaster, een absolute referentie in de wereld van video on demand, zullen we dit jaar opnieuw de races live aanbieden tijdens het weekend van de volgende Coyote Superbiker, maar we hebben nog wat tijd om je er nog wat meer details over te geven …

Tot dan, veel kijkplezier en goede moed in deze moeilijke periode!

Bekijk hier alle video’s!